Zašto mi

  • Zato što smo u sferi fizikalne terapije, rehabilitacije, masaža i borbi protiv celulita preko 15 godina.
  • Zato što se od ostalih fizioterapuetskih ambulatni ili fizijatriskih ordinacija razlikujemo po tome što pored konvencionalnog medicinskog lečenja (ultrazvuk, laser, magnetna terapija, ifs, ems,tens, galvan, medicinske masaže…) mi sa ponosom negujemo i drevne Istočnjačke veštine lečenja, potpuno prirodno u harmoniji sa našim pacijentima (kiropraktika, bioenergija, ostepatija, akopresura…).
  • Imamo individualan pristup svakoj pacijetnkinji ili klijentkinji. Za svakog se dijagnostika i terapija proverava i odredjuje ponaosob ili se dijagnoza sa kojom dodje pacijentkinja, dodatno proverava jer smo svedoci da uglavnom lekari opšte prakse daju pogrešne dijagnoze iz sfere fizijatrije.
  • Zato što su sve naše kolege školovani fizioterapeuti specijalizovani za odredjene vrste problema i konstantno se edukuju i obogaćuju svoje znanje na raznim seminarima u zemlji i inostranstvu (Češka, Madjarska, Grčka, Hrvatska). Mi ne zapošljavamo priučene kurs masere jer nam je bezbednostno naših pacijentkinja i klijentkinja na prvom mestu.
  • Radimo nesumnjivo najviše masaža u Vojvodini (i po karakteru i po tehnikama) ČAK 33 MASAŽE i posedujemo čak 5 Američkih diploma sa prosečnom praksom od 2.000- 5100 sati za svaki njihov sertifikat.
  • Zato što imamo NAJBOLJI ANTICELULIT PAKET „MEGALUX“ (kombinacija maderotepije – oklagija, terapijskog ultrazvuka a ne kozmetičarskog, ruske škole limfne drenaže, vakuma i našeg posebnog ulja radjenog po našoj recepturi uz svo naše iskustvo od 15 godina u borbi protiv celulita.
  • Jedini u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji, Crvnoj Gori i Makedoniji, radimo tri vrste masaža (Tantrička masaža, Bioenergetska masaža i Dunavski masažu. Sve tri spadaju u TOP 5 masaža u našem Fizio centru DUNAVSKI.
  • Jer mi zaista brišemo granicu izmedju lečenja i uživanja.
  • Profesionalno saradjujemo sa izvesnim brojem fizijatara, hirurga i ortopeda koje pozivamo po potrebi.

 

I ZATO NAM SE VERUJE JER SVOJE BOGATO MEDICINSKO ZNANJE NISMO STICALI NA VIKEND KURSEVIMA VEĆ U OZBILJNIM MEDICINSKIM USTANOVAMA GODINAMA UNAZAD.

Holistički institut Dunavski

Pogledajte kojim se oblastima još bavi Holistički institut Dunavski.