Osnovni anticelulit paket

Ovaj anticelulit paket podrazumeva samo manuelnu anticelulit masažu. To je ručna masaža koju smo radili i usavršavali proteklih 15 godina kombinujući je sa drugim tehnike anticelulit masaže koje se najviše neguju na Istoku i u Rusiji. Ovaj paket sadrži i upotrebu našeg specijalnog ulja, koje radi naš tehnolog isključivo po recepturi Fizio centra Dunavski. Recept za anticelulit ulje je dobro čuvana tajna bazirana na 15-o godišnjem medicinskom iskustvu a predstavlja po sastojcima izuzetno moćno oružije u borbi protiv celulita jer i do 7 puta jači od običnih anticelulit ulja koja se prodaju po apotetkama, drgoerijama („Lili“, „ DM“ i drugi ).

TRAJANJE TRETMANA: 60 min
AKTIVNO VREME MASAŽE: 30 min

Nakon 30 minuta duboke i energične ručne anticelulit masaže, klijentkinju namažemo anticelulit gelom sa hladnim ili toplim efektom u zavisnosti od količine ispucalih kapilara, hematoma ili drugih dermalnih ograničenja koji se ponekada mogu javiti a koja će naši fizioterapeuti na vreme uočiti.

Kada se namažu anticelulit gelom tretirane regije manuelnom masažom, ti delovi se obmotavaju strečom da bi se gel što dublje implementirao u najdubolje slojeve kože. Ovo je bio jedan od prodavanijih paketa dok nismo počeli da radimo masažu oklagijama ili kako se još popularno zove maderoterapija, pre 4 godine.

Manuelna anticelulit masaža takođ daje rezultate, ali su prilično spori i bolniji u odnosu na naš najprodavaniji anticelulit paket (MEGALUX PAKET). Spada u slabije pakete i mora se raditi svaki dan kao i svaka anticelulit ručna masaža.

Cena osnovnog paketa koji sadrži 10 anticelulit masaža je 10.000 din.

SVI PAKETI SE PLAĆAJU ODJEDNOM, na prvoj masaži. Eventualno, možemo Vam izaći u susret da pola masaža iz paketa platite na prvoj masaži a drugu polovinu platite kada dođete na ŠESTU masažu.