Osnovni anticelulit paket

Osnovni anticelulit paket

Ovaj anticelulit paket podrazumeva samo manuelnu anticelulit masažu. To je ručna masaža koju smo radili i usavršavali proteklih 15 godina kombinujući je sa drugim tehnike anticelulit masaže koje se najviše neguju na Istoku i u Rusiji. Ovaj paket sadrži i upotrebu našeg specijalnog ulja, koje radi tehnolog isključivo po našoj recepturi . Recept za anticelulit ulje je dobro čuvana tajna bazirana na 15-o godišnjem medicinskom iskustvu a predstavlja po sastojcima izuzetno moćno oružije u borbi protiv celulita jer i do 7 puta jači od običnih anticelulit ulja koja se prodaju po apotetkama ili drogerijama

TRAJANJE TRETMANA: 45 min
AKTIVNO VREME MASAŽE: 30 min

Ručna anticelulit masaža i anticelulit pakovanje

Nakon 30 minuta duboke i energične ručne anticelulit masaže, klijentkinju namažemo anticelulit gelom sa hladnim ili toplim efektom u zavisnosti od količine ispucalih kapilara, hematoma ili drugih dermalnih ograničenja koji se ponekada mogu javiti a koja će naši fizioterapeuti na vreme uočiti.

Kada se namažu anticelulit gelom tretirane regije manuelnom masažom, ti delovi se obmotavaju strečom da bi se gel što dublje implementirao u najdubolje slojeve kože. Ovo je bio jedan od prodavanijih paketa dok nismo počeli da radimo masažu oklagijama ili kako se još popularno zove maderoterapija, pre 4 godine.

Manuelna anticelulit masaža takođ daje rezultate, ali su prilično spori i bolniji u odnosu na naš najprodavaniji anticelulit paket (MEGALUX-PLUS PAKET). Spada u slabije pakete i mora se raditi svaki dan kao i svaka anticelulit ručna masaža.

Cena OSNOVNOG anticelulit paketa

Cena osnovnog paketa koji sadrži 10 anticelulit masaža je 15.000 din.

SVI PAKETI SE PLAĆAJU ODJEDNOM, na prvoj masaži. Eventualno, možemo Vam izaći u susret da pola masaža iz paketa platite na prvoj masaži a drugu polovinu platite kada dođete na ŠESTU masažu.