MegaluxPLUS anticelulit paket

Megalux PLUS anticelulit paket

NAJPRODAVANIJI ANTICELULIT PAKETI U 2015. / 2016. / 2017./ 2018./ 2019. / 2020. /2021./ 2022. godini.

Najbolji anticelulit paket je „Megalux PLUS 60 min“ . Predstavlja  jedan od ubedljivo najmoćnijih paketa za skidanje celulita, ne samo u Holističkom Institutu Dunavski, već i mnogo šire, jer ga čine izuzetno snažne komponetne kako iz medicinske sfere delovanja tako i tradicionalne tehnike (maderoterapija sa 16 elemenata), koje su se pokazle savršenim za skidanje celulita.

MEGALUX PLUS anticelulit  paket obuhvata :

  • KOMPLETEAN Megalux paket od 45 min  ali  sa dodatnim vektorskim polarizujućim IFVS uredjajem u trajanju od 15 minuta elektro-magnetnog razbijanja celulita, što ukupno daje trajanje paketu 60 min i to razbijanja celulita na ćelijskom nivou pri frekvenciji od 80 Herca ( ne mešati sa ultrazvučnom sondom od 0,80Hz i 0,40Hz ) gde uredjaj sa IFVS ima sledeće uloge :
  • Stabilizacija potencijala ćelijske membrane koja je usled skladištenja celulita narušena kompresijom.
  • Aktivizacija enzimskih sistema i sinteze enzima kao i posledica toga stimulacija anaboličkih procesa.
  • Povećanje elastičnih ertrocita  normalizaciju endotelnog  održavanja fibrinskog filma.
  • Istopolno magnetisanje celulitskih folikula tako da se oni medjusobno počnu udaljavati što dodatno ubrzava njegovu razgradnju i izbacivanje putem limfe ( urina i stolice) van tela jer kada je celulit kompaktan ( tvrdokorni) onda je jako teško detaljno neutrališe. Da ne budemo shvaćeni pogrešno :  Tvrdokorni celulit se može skinuti i samo sa maderama ( sa oklagijama) , ali tada mnogo više boli i mnogo duže traje i naravno mnogo više košta. U cilju što bržeg izbacivanja i što većeg smanjena bola ,  IFVS elektro-magnetni uredjaj se pokazao fenomenalno u razbijanju i razgradji celulita u prelomnim fazama anticelulit masaža.

Megalux i MegaluxPLUS anticelulit paketi

.

Pored sastava ova dva najprodavanija paketa,  osnovna razlika izmedju „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS“ anticelulit paketa razlika je svakako i u dužini trajanja . Megalux traje 45 min dok MEGALUX PLUS traje 60 min, tako da ćete za samo 5.000 dinara više , dobiti ČAK 150 MINUTA  duže masaže što nikako nije zanemarljivo. Mnogo žena počne sa Megalux paketom, ali nakon trećeg tretmana se prebaci na Megalux PLUS.

ONO ŠTO JE PROSLAVILO NAŠ  „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS „ANTICELULIT PAKET, PORED EFIKASNOG NEUTRALISANJA CELULITA  JESTE I TENDENCIJA SMANJIVANJA OBIMA TRETIRANIH POVRŠINA .

SVI PAKETI SE PLAĆAJU ODJEDNOM, na prvoj masaži ( na ceo paket od 10 masaža, dobijete jedanaestu masažu gratis )  ili pola paketa platite na prvoj masaži a drugu polovinu platite kada dođete na PETU masažu ( ako plaćate iz dva dela, jedanaesta gratis masaža ne važi ).