Lux anticelulit paket

Lux anticelulit paket podrazumeva tridesetominutnu manuelnu anticelulit masažu koju kombinujemo sa ruskom školom medicinske limfne drenaže. Ono što ovaj paket čini efikasnijim od OSNOVNOG anticelulit paketa, jeste korišćenje ventuza (kaping). Ventuze su tu da uzbrzaju pucanje folikula celulita koji su naprsli za vreme manuelne anticelulit masaže.

Pored silikonskih ventuza, ruske škole medicinske lifmfne drenaže, ručne masaže, svakako je neizostavan deo i naše dobro poznato anticelulit ulje koje se radi specijalno po našoj recepturi doradjivanoj i usavršavanoj proteklih 15 godina koliko smo u domenu fizikalne terapije, masaža, kiropraktike, anticelulit masaža.

Kada zavšrimo masažu u trajanju od 30 min kombinujući sve što smo gore pobrojali, pristupamo utrljavanju anticelulit gela na regije koje smo tretirali masažom i radi boljeg apsorbovanja pod kožu, regije umotavamo u streč.

TRAJANJE TRETMANA: 60 min
AKTIVNO VREME MASAŽE: 30 min

Ovaj LUX ANTICELULIT paket se može raditi i svaki drugi dan.

Cena 10 anticelulit masaža iz ovog paketa je 12.000 din.

SVI PAKETI SE PLAĆAJU ODJEDNOM, na prvoj masaži. Eventualno, možemo vam izaći u susret da pola masaža iz paketa platite na prvoj masaži a drugu polovinu platite kada dođete na ŠESTU masažu.