Megalux anticelulit paket

NAJPRODAVANIJI ANTICELULIT PAKETI U 2015. / 2016. / 2017. i 2018 godini

Megalux anticelulit paket je jedan od ubedljivo najmoćnijih paketa za skidanje celulita, ne samo u Fizio centru Dunavski, već i mnogo šire, jer ga čine izuzetno snažne komponetne kako iz medicinske sfere delovanja tako i tradicionalne tehnike (maderoterapija), koje su se pokazle savršenim za skidanje celulita.

Megalux  TRAJANJE TRETMANA: 45 min/ 45 min                                                                                                                                     Megalux  PLUS   trajanje tretmana : 60 min/ 60 min
Megalux  AKTIVNO VREME MASAŽE: 45 min/45 min                                                                                                                               Megalux  PLUS  trajanje tretmana: 60 min/ 60 min

 

Megalux paket sadrži :

  1. Masaža oklagijama ili MADEROTERAPIJA. Mi spadamo u onih 3% u Novom Sadu koji rade maderoterapiju sa čak 9 elementara. Prosek u Novom Sadu je 3-5 oklagija. Pozovite druge i uverite se sami. Efekat uklanjanja celulita sa npr. 5 madera i 9 madera sa koliko mi radimo, ne treba ni komentarisati jer je efekat duplo veći. Oklagijama za skidanje celulita pokrivamo sve tipove celulita od 1-4. stepena.
  2. Pored 9 elemenata maderoterapije, koristimo i terapijski ultrazvuk na 2 frekvencije. Ciljano napominjeno da radimo sa terapijskim ultrazvukom koji koristimo i u fizikalnoj medicini, jer kozmetičarski ultrazvuk koji se najčešće sreće po salonima za masaže, frizersko-kozmetičarskim salonima koji rade madetorapiju, je mnogo slabiji zato što je konstruisan tako da sa njim mogu bezbedno raditi i lica koja nemaju stručno medicinsko obrazovanje. Terapijski ultrazvuk ima mnogostruku veću moć penatracije (7-9 puta) kroz tkvio i brže uklanjanja celulit.
  3. Vakumterapija sa čak 22 različita elementa za sve delove tela, od kolena pa do gluteralne regije. Naš uredjaj za vakumterapiju ima 6 modula rada i jednako ga koristimo i fizikalnoj terapiji.
  4. Medicinska limfna drenaža (ruska škola) je svakako neizostavan uslov brzog neutralisanja celulita jer je limfni sistem klijentkinje jedan od ključnih faktora izbacivanja celulita iz tela. Ruska škola medicinske limfne drenaže se radi kako trudnicama, tako i hiruškim pacijentima, samo se primenjuju drugačije tehnike i spade u domen rehabilitacionih tehnika, dakle privilegija su isključivo fizioterapeuta jer se ne mogu naučiti na vikend kursevima.
  5. Za ANTICELULIT ULJE zadužen je naš tehnolog koji ulje spravlja specijalno po našoj petnaesto godišnjoj recepturi, koja se sistematski menjala, dok nismo pronašli idealan balans svih sastojaka koji smo uspešno testirali nebrojano puta.

Maderoterapija, fizio centar Dunavski, Novi Sad

 

 

MEGALUX PLUS anticelulit  paket obuhvata :

 

  • KOMPLETEAN Megalux paket od 45 min  ali  sa dodatnim vektorskim polarizujućim IFVS uredjajem u trajanju od 15 minuta elektro-magnetnog razbijanja celulita, što ukupno daje trajanje paketu 60 min i to razbijanja celulita na ćelijskom nivou pri frekvenciji od 80 Herca ( ne mešati sa ultrazvučnom sondom od 0,80Hz i 0,40Hz ) gde uredjaj sa IFVS ima sledeće uloge :
  • Stabilizacija potencijala ćelijske membrane koja je usled skladištenja celulita narušena kompresijom.
  • Aktivizacija enzimskih sistema i sinteze enzima kao i posledica toga stimulacija anaboličkih procesa.
  • Povećanje elastičnih ertrocita  normalizaciju endotelnog  održavanja fibrinskog filma.
  • Istopolno magnetisanje celulitskih folikula tako da se oni medjusobno počnu udaljavati što dodatno ubrzava njegovu razgradnju i izbacivanje putem limfe ( urina i stolice) van tela jer kada je celulit kompaktan ( tvrdokorni) onda je jako teško detaljno neutrališe. Da ne budemo shvaćeni pogrešno :  Tvrdokorni celulit se može skinuti i samo sa maderama ( sa oklagijama) , ali tada mnogo više boli i mnogo duže traje i naravno mnogo više košta. U cilju što bržeg izbacivanja i što većeg smanjena bola ,  IFVS elektro-magnetni uredjaj se pokazao fenomenalno u razbijanju i razgradji celulita u prelomnim fazama anticelulit masaža.

 

 

Pored sastava ova dva najprodavanija paketa,  osnovna razlika izmedju „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS“ anticelulit paketa razlika je svakako i u dužini trajanja . Megalux traje 45 min dok MEGALUX PLUS traje 60 min, tako da ćete za samo 5.000 dinara više , dobiti ČAK 150 MINUTA  duže masaže što nikako nije zanemarljivo. Mnogo žena počne sa Megalux paketom, ali nakon trećeg tretmana se prebaci na Megalux PLUS.

 

ONO ŠTO JE PROSLAVILO NAŠ  „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS „ANTICELULIT PAKET, PORED EFIKASNOG NEUTRALISANJA CELULITA  JESTE I TENDENCIJA SMANJIVANJA OBIMA TRETIRANIH POVRŠINA .

 

SVI PAKETI SE PLAĆAJU ODJEDNOM, na prvoj masaži. Eventualno, možemo  da pola masaža iz paketa platite na prvoj masaži a drugu polovinu platite kada dođete na ŠESTU masažu.